vacatures

Barista

24 uur, weekenden beschikbaar

De Veldkeuken is Het Biologische Landgoedcafé van Amelisweerd. Wandelaars komen er voor onze goede koffie, de heerlijke taart en het desembrood uit eigen bakkerij. En voor de leuke en gastvrije sfeer. Ook als het superdruk is willen we onze gasten service en kwaliteit bieden. We schenken de beste biobiertjes, mooie wijnen en lekkere sapjes. In de zomer serveren we ook diner.

Wie zoeken we
• Je hebt barervaring en maakt prima koffie, snel en met aandacht.
• Je maakt het de gasten graag naar de zin; je bent gastvrij, vriendelijk & geïnteresseerd.
• Je werkt zorgvuldig, efficiënt en geordend, met oog voor de optimale barlogistiek.
• Je serveert met trots pure en ambachtelijke producten, waaronder de lekkerste taart!
• Jij bewaakt de service, snelheid, kwaliteit en hygiëne.
• Je werkt graag in een team, samen met bediening- en keukenmedewerkers;
• Je voelt je verantwoordelijk voor een schone en fijne werkomgeving.

Dit bieden we
• Een gezellige baan in de horeca zonder het late nachtwerk;
• een flexibele functie van 24 uur in de week, ’s zomers drukker met avonddiensten, ’s winters alleen dagdiensten
• een salaris volgens de horeca CAO, passend bij je ervaring en functie;
• wisselende werktijden overdag, vroege avond, weekend.
• een prachtig landgoed als werklocatie, op 15 minuten fietsen vanaf de Domtoren;
• een team van creatieve en enthousiaste collega’s;
• ruimte voor eigen initiatief;
• smakelijke secundaire arbeidsvoorwaarden & gebruik van de Veldkeuken Hottub
• ruimte om jezelf te ontwikkelen door het volgen van cursussen (barista, BHV,Sociale Hygiëne enz).

interesse? Stuur je motivatie met CV naar amelisweerd@veldkeuken.nl tav Juliette Borggreve
 

Chef Kantoor

(deze vacature is inmiddels vervuld, dank voor alle reacties!)

In het koetshuis kun je lunchen, dineren, vergaderen of een heidag organiseren. We hebben superleuke ruimtes voor groepen van 6 tot 60 personen. Voor veel bedrijven en instellingen zijn wij de plek om het zakelijke met het aangename te combineren. Het is groen, smakelijk, duurzaam, inspirerend en ook nog eens goed bereikbaar. Ook voor een klein feestje kun je bij ons terecht.


Sales, front- & backoffice, personeelszaken 24 uur

Het Veldkeukenteam bestaat uit wel 50 medewerkers; koks, barmedewerkers, dishwashers, bakkers, bediening, chauffeurs, kantoormedewerkers, enz. zowel full-time als part-time. We hebben 2 lokaties: het restaurant en de bakkerij. Op kantoor ben je een belangrijke ondersteunende schakel om alles in het bedrijf op rolletjes te laten verlopen. Telefonisch verzorg je vaak het eerste contact tussen Veldkeuken en gasten, jij bent ons visitekaartje!

Wij zoeken een enthousiaste collega
Wij zijn op zoek naar een leuke en communicatieve collega die goed kan organiseren, multitasken en overzicht weet te behouden. Iemand die dienstverlenend, nauwkeurig en flexibel is en goed kan samenwerken. Ook kun je makkelijk overweg met MS office en andere reserverings- & administratieprogramma’s. Je hebt ervaring in een soortgelijke functie en/of in de horeca. Je vindt het leuk om op het landgoed te werken en hebt interesse in de Veldkeuken en de diverse bedrijven waarmee we samenwerken.

Dit ga je straks doen:
Via de email en telefoon ben je het eerste aanspreekpunt van de Veldkeuken. Je krijgt vragen over bestellingen, over leveringen en over restaurant- en zaalreserveringen. Je bent gastvrij en zorgvuldig in de communicatie met relaties. Je voert informatieve gesprekken, denkt mee, adviseert en vertaalt wensen van gasten naar passende voorstellen. Je maakt offertes, verwerkt de (last minute) wijzigingen in boekingen en zorgt voor de aftersales en facturatie. Voor collega’s ben je hét aanspreekpunt wat betreft reservering en planning. Je ondersteunt een goede communicatie met de keuken, bediening en bakkerij. Je doet diverse administratieve handelingen zoals personeelsadministratie, het verzorgen van bestellingen, het uitwerken van overzichten, menukaarten etc. Je ondersteunt het managementteam dat bestaat uit de eigenaren, de chef-kok en de floormanagers van de Veldkeuken.
Voor je Veldkeukencollega’s ben je het eerste aanspreekpunt voor praktische personeelszaken zoals ziekteverzuim, contractverlening enz. Hier onderneem je de juiste administratieve acties op.

Competenties:
Pro-actief, oplossingsgericht, praktisch, communicatief, gastgericht

- Wat bieden we
• een functie van 24 uur per week;
• een salaris volgens de horeca CAO, passend bij je ervaring en functie;
• een prachtig landgoed als werklocatie, op 15 minuten fietsen vanaf de Domtoren;
• een klein team van leuke en creatieve collega’s;
• ruimte voor eigen initiatief;
• smakelijke secundaire arbeidsvoorwaarden & gebruik van de Veldkeuken Hottub
• ruimte om jezelf te ontwikkelen door het volgen van cursussen.

interesse? Stuur je motivatie met CV naar amelisweerd@veldkeuken.nl tav Juliëtte Borggreve
- Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sous-chef gezocht!

De Veldkeuken is Het Biologische Groenterestaurant van Amelisweerd. Met eigen bakkerij! In ons landgoedcafé kun je lunchen, dineren, vergaderen of een heidag organiseren. ’s Zomers serveren we diner op ons terras aan de Krommerijn. Wij koken kakelvers met de ingrediënten van de moestuinen op het landgoed en zuivel van omliggende boerderijen.

Wij zoeken een sous-chef voor 32-38 uur per week;

• Je bent geïnspireerd door de dagverse oogst van het landgoed
• Je bent proactief, stressbestendig en je werkt snel en georganiseerd;Je bent de sparringpartner van de chefkok geeft leiding aan het keukenteam bij zijn afwezigheid.
Je bent verantwoordelijk voor een scherpe inkoop en houdt contact met de tuinderijen en andere leveranciers
Je bent communicatief in de afstemming met de bediening waarbij je oog houdt voor de gast
• Je werkt afwisselend dagdiensten en (vroege) avonddiensten
• Bij grote drukte bewaak je kwaliteit & hygiëne en blijf je communicatief.
• Je vindt het leuk om in een open keuken te werken.
• Je speelt flexibel in op specifieke wensen van gasten;
• koks en bediening vormen samen één team.

Wat bieden we:
De Veldkeuken heeft een hecht team van medewerkers. We varen onze eigen koers. Uitdaging: dit jaar verhuizen we onze ambachtelijke bakkerij en landgoedkeuken naar een monumentale boerderij, waardoor we ons verder kunnen specialiseren in de ambachtelijke bereidingsprocessen .

We bieden:
• een salaris volgens de horeca CAO, met groeimogelijkheden;
• mooie biologische ingrediënten van de naastgelegen moestuin;
• een creatief koksteam dat elkaar inspireert: fermenteren, pekelen, roken, wecken;
• prettige werktijden afwisselend overdag en 's avonds, tussen 8.00 uur-22.00 uur
• een prachtig landgoed als werklocatie, op 15 min fietsen vanaf de Dom;
• een prima uitgeruste open keuken als werkplek;
• inspraak in de wisselende menukaart en in de dagspecialiteiten;

Stuur je CV met motivatie: amelisweerd@veldkeuken.nl tav onze chef-kok: Bobby van Dam

De Veldkeuken | Koningslaan 11 | 3981hd Bunnik | 06-28106838