Zelfstandigwerkend (lunch) kok

De Veldkeuken is Het Biologische Groenterestaurant van Amelisweerd. Met eigen bakkerij! In ons landgoedcafé kun je lunchen, dineren, vergaderen of een heidag organiseren. ’s Zomers serveren we diner op ons terras aan de Krommerijn. Wij koken kakelvers met de ingrediënten van de moestuinen op het landgoed.

Wij zoeken per direct een ervaren kok voor 32-38 uur per week;

• Je bent geïnspireerd door de dagverse oogst van het het landgoed
• Je bent proactief en je werkt snel en georganiseerd;
• Je werkt afwisselend dagdiensten en (vroege) avonddiensten
• Bij grote drukte bewaak je kwaliteit & hygiëne en blijf je communicatief.
• Je vindt het leuk om in een open keuken te werken.
• Je speelt flexibel in op specifieke wensen van gasten;
• Je houdt contact met de tuinderijen en andere leveranciers;
• koks en bediening vormen samen één team.

Wat bieden we:
De Veldkeuken heeft een hecht team van medewerkers. We varen onze eigen koers. Uitdaging: dit jaar verhuizen we onze ambachtelijke bakkerij en landgoedkeuken naar een monumentale boerderij, waardoor we ons verder kunnen specialiseren in de ambachtelijke bereidingsprocessen .

We bieden:

• een salaris volgens de horeca CAO, met groeimogelijkheden;
• mooie biologische ingrediënten van de naastgelegen moestuin;
• een creatief koksteam dat elkaar inspireert: fermenteren, pekelen, roken, wecken;
• prettige werktijden afwisselend overdag en 's avonds, tussen 8.00 uur-22.30 uur
• een prachtig landgoed als werklocatie, op 15 min fietsen vanaf de Dom;
• een prima uitgeruste open keuken als werkplek;
• inspraak in de wisselende menukaart en in de dagspecialiteiten;

Stuur je CV met motivatie: amelisweerd@veldkeuken.nl  tav onze chef-kok: Bobby van Dam

De Veldkeuken | Koningslaan 11 | 3981hd Bunnik | 030-8905467


Barista | Medewerker bar & Bediening

Functie-eisen
ZelfstandigFlexibelStressbestendigHoreca ervaringBeschikbaar in weekend

Wat zoeken we
De Veldkeuken is Het Biologische Landgoedcafé van Amelisweerd. Wandelaars komen er voor de goede koffie, de taart en het brood uit eigen bakkerij. En voor een prima lunch of diner. We serveren diverse biobiertjes, mooie wijnen en lekkere sapjes.

Natuurlijk willen onze gasten na een wandeling genieten van lekkere koffie. Jij bewaakt de kwaliteit van iedere Espresso, Cappuccino en Flat White die we serveren. Je maakt prima koffie en je zorgt er voor dat je collega’s dezelfde kwaliteit serveren. Je werkt zorgvuldig, snel en geordend. Je bent verantwoordelijk voor alle werkzaamheden achter de bar, de HACCP en de inkoop, en je loopt ook regelmatig een blaadje uit.

Samen met je collega’s ben je het gezicht van de Veldkeuken: Gastvrij, vriendelijk en bevlogen. Je maakt het onze gasten graag naar de zin en bent een liefhebber van goed eten en drinken. Je vindt het leuk om de wat onervaren collega’s te coachen in het vak.

Wat bieden we
  • een functie van 24 tot 36 uur per week,
  • een salaris volgens de horeca CAO,
  • wisselende werktijden overdag of in de vroege avond,
  • een prachtig landgoed als werklocatie, op 15 minuten fietsen vanaf de Domtoren;
  • een team van creatieve en inspirerende collega’s;
  • ruimte voor eigen initiatief
  • (smakelijke) secundaire arbeidsvoorwaarden met ruimte om jezelf te ontwikkelen,en voor het volgen van cursussen (barista, BHV, enz)

interesse? Stuur je motivatie met CV naar amelisweerd@veldkeuken.nl tav Juliette Borggreve

De Veldkeuken
Koningslaan 11
3981hd Bunnik
030-8905467  http://Www.veldkeuken.nl