Koetshuis Oud Amelisweerd

Puur genieten
In het koetshuis serveert de Veldkeuken allerlei lekkers: Broodjes, salades, quiches en soep, taart, thee en heerlijke koffie. Biologisch, ambachtelijk en uit de streek! Samen met Ernst en Barbara van Wijnen van het Fort hebben we een goede biologische (huis) wijn uitgezocht. En natuurlijk schenken we heerlijk streekbier van de Leckere & brouwerij Vrijstad. ‘s Zomers geniet je op ons terras aan het water en in de winter brandt de houtkachel.

Brood van de Veldkeuken
Natuurlijk serveren we brood uit onze eigen biologische bakkerij. Die vind je midden op het landgoed. Hier bakken we ons brood puur en ambachtelijk. Zonder toevoegingen & 100% biologisch. Dat vergt kennis en vakmanschap. Wandel gerust eens langs en kijk de bakker op zijn vingers! Volkoren, Desem, Spelt, Pain Gris, Pain au Levain... Bestellen kan ook!

Borrelen en dineren
Vanaf april 2016 is de keuken weer geopend tot 20 uur. De kaart wordt uitgebreidt met borrelhapjes waar je samen van kunt proeven. Dat combineert heel goed met een biobiertje of met een goed glas wijn. Vanaf 17.30 uur hebben we een kleine dinerkaart.
In de wintermaanden zijn wij geopend tot 17/18.00 uur. Voor groepen kunnen wij wel diner verzorgen.

Reserveren? graag per mail! Op de dag zelf kunt u het beste in de ochtend of na 14.00 uur bellen met 030-8905467