De Veldkeuken Amelisweerd

Landgoedcafé, bakkerij & Slow Food Restaurant

Bij de Veldkeuken kun je puur en lekker eten; 100 % biologisch en boordevol ingrediënten van de historische moestuinen op het landgoed. De Veldkeuken is een echt groenterestaurant waar we koken en bakken met bijzondere ingrediënten.
We serveren ontbijt en lunch met het beste desembrood uit eigen bakkerij. Taarten bakken we zelf. Verder goede koffie, goede wijn en lekker bier. Ook bij grote drukte koken we met aandacht.

Wilt u reserveren? in de bovenbalk staat de reserveringsknop


Ambachtelijke en biologische bakkerij

Op landgoed Nieuw Amelisweerd in Bunnik hebben we onze eigen bakkerij. Hier bakken we ons eigen brood en de lekkerste taarten, puur, ambachtelijk en100% biologisch.Door de glazen pui kijk je direct de bakkers op de vingers.

Zondag 18 maart 2018 MARATHON

Op deze dag delen we het landgoed met de Marathon Utrecht
Kom op de fiets!
De marathon van Utrecht loopt door Amelisweerd & Rhijnauwen en over de N411 tussen Bunnik en Utrecht.

Fietsers kunnen net als anders over de paralelweg fietsen langs de N411. Verkeersregelaars zorgen er voor dat je kunt oversteken naar de Veldkeuken en MOA. Tussen 12.45 uur en 14.15 uur is de kruising afgesloten voor alle verkeer. De fietsroute over het landgoed is de gehele dag afgesloten.

Autoverkeer wordt omgeleid via Bunnik, over de Achterdijk. De parkeerplaats bij Oud Amelisweerd is grotendeels bereikbaar, uitgezonderd tussen 12.45 uur en 14.15 uur. Verkeersregelaars zorgen er voor dat je op de andere tijden kunt oversteken naar de Veldkeuken en MOA.

De Veldkeuken en MOA zijn op deze dag gewoon geopend.

 

Broodwinkel in het restaurant / landgoedcafé

Op woensdag, vrijdag en zaterdag ligt de voormalige paardenruif vol met vers gebakken brood uit eigen bakkerij. Er zijn wel 15 tot 20 soorten brood! Op dinsdag, donderdag en zondag is het assortiment kleiner.

100% roggebrood, van winterrogge van landgoed Amelisweerd!