
Bij de Veldkeuken kun je puur en lekker eten; 100 % biologisch en boordevol ingrediënten van de historische moestuinen op het landgoed. De Veldkeuken is een echt groenterestaurant waar we koken en bakken met bijzondere ingrediënten.
We serveren ontbijt, lunch & diner met het beste desembrood uit eigen bakkerij. Taarten bakken we zelf. Verder goede koffie, goede wijn en lekker bier. Ook bij grote drukte koken we met aandacht.Op dinsdag 26 november is de Veldkeuken gesloten wegens kluswerkzaamheden. Woensdag zijn we weer geopend!
Op Boerderij 't Goed ten Rhijn, op landgoed Rhijnauwen in Bunnik hebben we onze eigen bakkerij. Hier bakken we ons eigen brood en de lekkerste taarten, puur, ambachtelijk en 100% biologisch.
Door de glazen pui kijk je direct de bakkers op de vingers.
Van dinsdag tot en met zondag ligt de voormalige paardenruif vol met vers gebakken brood uit eigen bakkerij. Er zijn wel 15 tot 20 soorten brood! Op dinsdag, donderdag en zondag is het assortiment kleiner.
100% roggebrood, van winterrogge van landgoed Amelisweerd!