De Veldkeuken | bakkerij | traiteur

Op landgoed Nieuw Amelisweerd in Bunnik is onze bakkerij en keuken gevestigd. Hier bakken we ons eigen brood en de lekkerste taarten, puur, ambachtelijk en100% biologisch.Door de glazen pui kijk je direct de bakkers en de koks op de vingers. Groente, fruit en kruiden komen van de naastgelegen eeuwenoude moestuinen en uit de streek.

"De Veldkeuken-Het Kookboek" is bekroond met de Gouden Garde Publieksprijs tot "Kookboek van het Jaar 2015!"

Brood en taart uit eigen bakkerij

In onze bakkerij en landgoedkeuken spelen pure ingrediënten de hoofdrol. Groente uit de volle grond zijn de basis voor elk gerecht en ieder seizoen heeft zijn eigen smaak. Dat zie je terug op onze kaart. In onze bakkerij krijgt het deeg de tijd om te rijzen. De broden vormen we met de hand.
 
Onze broden en taarten komt u op steeds meer plaatsen in de omgeving tegen! Meerdere winkels en restaurants gebruiken de producten van de bakkerij van de Veldkeuken.

Naast brood, taarten en lunches maken wij ook lekkere soepen, quiches en salades in onze landgoedkeuken op Nieuw Amelisweerd. Het aanbod wisselt per maand omdat wij de seizoenen terug willen laten komen in de gerechten. Indien u geintereseerd bent in onze hartige keuken en wilt weten wat ons aanbod is, dan kunt u het beste even een email sturen

De Veldkeuken in beeld

Bekijk de foto's>>

    Follow veldkeuken on Twitter   

Lunches en lekkers bestellen

   

  
(klik op de icoontjes voor de bestellijst)